Op donderdag 21 januari was het ‘Knuffeldag’. Op deze dag moeten we elkaar extra knuffelen. Simpel toch? Zo simpel is het niet, want vanwege de coronaperikelen kunnen we elkaar niet knuffelen! Een knuffel is een veelzeggende blijk van waardering. Deze dag wordt over de hele wereld gehouden, maar in Nederland is hij nog niet zo bekend. Juist in deze tijd is aandacht voor elkaar zo belangrijk, van jong tot oud! Omroep Midvliet beseft dat ‘Aandacht voor Elkaar’ juist in deze coronatijd van groot belang is. ‘Aandacht voor Elkaar’ is dan ook terecht een belangrijk thema van onze overheid.

Daarom was er een speciaal radioprogramma op zaterdag 23 januari. Inwoners uit Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar mochten iemand die hun dierbaar is en de nodige aandacht verdient een ‘knuffel’ geven. Zowel radio, tv als online werd er aandacht aan besteed.. Om de knuffel zo tastbaar mogelijk te maken, heeft Midvliet knuffels om te geven aan de mensen die worden aangedragen. Deze knuffels zijn bedrukt met ‘I love You!’ Met deze knuffels wil Midvliet de mensen die het zo hard nodig hebben verrassen.

In Wassenaar was Midvliet op het Stadhoudersplein waar onze verslaggeefster Lily Armstrong (foto) de plaatselijke zanger Huub Wellner tegenkwam. Hij koos een knuffel voor zijn lieve vrouw Corry. Die wel even iets langer moest wachten op haar afhaalmaaltijd omdat Huub nog even voor ons team heeft gezongen. Op veilige afstand, dat is nu eenmaal niet anders met de coronamaatregels.

foto Ben Damen

Op maandag 25 januari worden alle knuffels die aangevraagd zijn uitgereikt aan de personen die opgegeven zijn. Ook te zien op Midvliet TV.

Deel dit artikel op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *