Plant een beetje gezelligheid samen met Woej

  

Oog voor elkaar: dat is het thema van de week van 29 september tot en met 6 oktober.  Veel mensen voelen zich af en toe eenzaam. En dat zijn echt niet alleen ouderen. Dan is het goed om weer contacten aan te knopen. Bijvoorbeeld door een activiteit op te pakken. Deze week is er open huis bij verschillende activiteiten op een van de locaties van Woej.

30 september 12.30 – 14.00 uur: buurtlunch op wijk- en dienstencentrum De Plint. Kosten: € 3,50, met Ooievaarspas € 2,50.
4 oktober 13.00 – 15.00 uur: Nederlandse taalles op wijk- en dienstencentrum De Plint. Gratis.
6 oktober 10.00 – 12.00 uur: workshop stenen beschilderen (happy stones) op wijk- en dienstencentrum De Plint. Gratis.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Op de website van Woej (www.woej.nl) vindt u alle cursussen en activiteiten op onze wijk- en dienstencentra De Plint, De Groene Loper en Oranjehoek. Kijk onder ‘activiteitenkalender’.

Daarnaast is het ook fijn als je merkt dat een ander aan je denkt. Bijvoorbeeld door een klein gebaar. Woej wil dat graag stimuleren. Op alle locaties van Woej is gratis een plantje af te halen. Die kunt u vervolgens brengen naar iemand die zo’n gebaar goed kan gebruiken. Vaak hoeft u al niet verder te zoeken dan in uw eigen straat. Schrijf er zelf een aardig kaartje bij, dan is uw gebaar compleet. En natuurlijk kunt u na deze week ook gerust eens een praatje aanknopen om te vragen hoe het gaat. Want oog voor elkaar, dat verdient aandacht gedurende het hele jaar!

De plantjes zijn vanaf 29 september af te halen (zolang de voorraad strekt) op:

Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg
Wijk- en dienstencentrum Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg

Voor meer informatie over Woej kunt u bellen met 070 – 205 47 50 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur.

Deel dit artikel op social media: