Gratis buurtfeest op het Scheveningse strand met sport en spel

Nu de meeste toeristen weer plaats hebben gemaakt op het strand, is het tijd de Scheveningers iets terug te geven. Buurtfonds en Stichting Breed Geluk organiseren daarom een buurtfeest voor alle inwoners van Scheveningen. Zaterdag 19 september vindt daarom een speciale editie van Expeditie Scheveningen plaats, een gratis evenement van 14.00 tot 16.00 uur ter hoogte van Reddingsbrigade post 4.

De nazomer is voor veel Scheveningers wellicht het meest favoriete moment van het jaar. Het perfecte moment om een buurtfeest speciaal voor alle inwoners van Scheveningen te organiseren op het strand. Buurtfonds en Stichting Breed Geluk zetten zaterdag 19 september van 14.00 tot 16.00 uur beachgames klaar op het strand, in samenwerking met Beleving aan Zee. Speciaal voor buurtbewoners die om wat voor reden dan ook niet op vakantie konden gaan. Maar iedereen is natuurlijk welkom, het doel is te zorgen dat buurtbewoners elkaar beter leren kennen en iedereen even te laten genieten van het strand.

Beachgames
Het buurtfeest is gratis voor iedereen en bestaat uit verschillende beachgames. De beachgames worden georganiseerd onder begeleiding van Beleving aan Zee. Onder andere katapult bouwen, cornhole gooien, discgolf en meer. Loop zaterdag 19 september gerust langs en doe mee! Jong en oud komt samen deze dag, het buurtfeest is namelijk voor alle leeftijden!

De organisatie
Het buurtfeest wordt georganiseerd door Stichting Breed Geluk en Buurtfonds. Stichting Breed Geluk houdt zich dagelijks bezig met thema’s als eenzaamheid, weerbaarheid, afstand tot de arbeidsmarkt en vrijheid op inclusiviteit. Helaas is het nog steeds nodig deze thema’s te behandelen, het team laat zich adviseren en inspireren door de doelgroepen zelf.

Buurtfonds is opgezet door de Postcode Loterij en heeft als doel lokale projecten financieel mee te ondersteunen. Doel van het Buurtfonds is om buurtprojecten te ondersteunen zodat ze snel gerealiseerd kunnen worden, en tegelijkertijd om buurtbewoners te inspireren om bij te dragen aan de initiatieven of zelf een initiatief te starten.

Deel dit artikel op social media: