Prijsvraag Mooi Voorburg op Monumentendag

Ook dit jaar staat Mooi Voorburg op Open Monumentendag, zaterdag 10 september, in een kraam naast de dorpspomp in de Herenstraat, hoek Van Schagenstraat.

Voor het thema van dit jaar, “Duurzaamheid”, heeft Mooi Voorburg een prijsvraag uitgeschreven. Iedere belangstellende krijgt daarmee de mogelijkheid om duurzame voorstellen voor je directe omgeving in te dienen. De beste 3 ideeën zullen beloond worden met het boek, „Vreugd en Rust” gastvrije buitenplaats met een park van Zocher.

Voor Mooi Voorburg is het dan de uitdaging om samen met de prijswinnaars de beste 3 ideeën te realiseren. Op de monumentendag worden rond de dorpspomp flyers uitgedeeld.

Daarnaast kunnen ter gelegenheid van de Monumentendag de routes van de Monumentenroute op die dag gratis bij onze kraam worden afgehaald.

Ben je niet in de gelegenheid, maar wil je jouw idee toch kenbaar maken, stuur dan voor 30 september je reactie in via onze website www.mooivoorburg.nl

En natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om donateur te worden van “Mooi Voorburg” vanaf minimaal € 15,- per kalenderjaar. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deel dit artikel op social media: