Muzikale beeldenexpositie Emmapark vanaf 7 september

Vanaf woensdag 7 september tot en met zondag 2 oktober is in het Emmapark in Pijnacker voor de derde maal een bijzondere beeldenexpositie te bezichtigen.

Dertien kunstwerken
Er zijn dertien kunstwerken van zeer diverse aard en even diverse (lokale) kunstenaars te zien. Het thema is dit jaar ‘Mijn muziek’. Op de sokkels van de kunstwerken komen, behalve de naam van de kunstenaar en de titel van het kunstwerk, QR-codes te staan. Na het scannen van deze code (met smartphone) is de muziek te horen die de kunstenaar passend vond bij het kunstwerk, of die hem of haar geïnspireerd heeft.

Opening op 7 september
Op 7 september om 15.30 uur opent cultuurwethouder Hanneke van de Gevel de tentoonstelling. Het Pijnackers Kamerorkest brengt dan klassieke muziek ten gehore. Singer-songwriter Lucas Verhoef zorgt voor een countrysfeer.

Lijst van Kunstenaars
Ben Jansen (foto) , Ed van Hagen, Han Geijp, Claire Delperdange. ARTikel II-13, Kees Bosman en Tanja Ooms, Renée du Clou, Liesbeth Bos, Hulpkwekers van Zorgkwekerij Bloei, Gaila Pander, Harry Kortekaas, Angeles Rodriguez en Kees van der Wee

Deelnemers aan ‘Atelier1647’:
Petra Constant, Berna Schaafsma, Jory Steenbergen, Anita Nootenboom en Anneke Steenmeijer

Deel dit artikel op social media: