Buitenbios in pop-up park Delft


Eind deze maand begint de aanleg van het eerste deel van het Van Leeuwenhoekpark in Delft. Voor het zover is organiseren Filmhuis Lumen, Nieuw Delft en de buren van het park – The Student Hotel, Anne&Max en Ibis Styles op zondag 14 augustus een gratis buitenbios op de plek waar het eerste stukje park komt. De openluchtbioscoop vindt plaats aan het busplein, tussen The Student Hotel en Anne&Max.

Drie zomerse films
Tijdens de buitenbios zijn drie zomerse films te bekijken. Voor kinderen is ’s middags (14.00 tot 15.00 uur) de animatiefilm Buurman & Buurman te zien. Van 16.00 tot 18.15 uur staat de coming of age-film Licorice Pizza op het programma. De dag wordt afgesloten met Spielbergs remake van de musicalfilm West Side Story, die vorig jaar uitkwam. Deze is te zien van 19.30 tot 22.15 uur.

Vol is vol
De openluchtbioscoop is gratis. Het aantal stoelen is beperkt, vol is vol. Buurman & Buurman is Nederlands gesproken, de andere films zijn Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. Kijk voor actuele informatie op de website van Nieuw Delft.

Foto: Dimitris Parthimos, AREA

Deel dit artikel op social media: