Voorburgse Simone gaat vaak op pad en ze vergeet dan nooit om haar fotocamera mee te nemen. Ditmaal ging ze naar het Elsenburgerbos in Rijswijk.

“Je ziet ze niet zo heel veel maar in Rijswijk is er nog één te vinden. Een bos waar je met de hele familie naar toe kan.

Je kunt er wandelen, vissen, voetballen, aan de rekstok hangen en de hond kan lekker rennen en ravotten op het grote veld.

Het Elsenburgerbos is aangelegd bosrijk wandelpad met steile paden, grasvelden en glooiende heuvels.  Het ligt ten zuiden van de Plaspoelpolder, aan de andere zijde van A4. In het Elsenburgerbos vind je voornamelijk geasfalteerde paden, wat dit wandelpark geschikt maakt om als rolstoelgebruiker een mooie wandeling te maken met de hond.

Ook liggen er een heel aantal grindpaden door het park: deze zijn echter smal en dus wat minder goed begaanbaar voor mindervaliden. Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Lange Kleiweg, tegenover Event Plaza.”

Groetjes,

Simone

Deel dit artikel op social media: