Combinatie elftal Celeritas begint slecht aan ODB toernooi

archieffoto

De RVC Celeritas kende donderdagavond een slechte start in het HVV ODB toernooi aan de Alberdastraat in Den Haag. Derde klasser KMD uit Wateringen liet zien dat er toch wel degelijk een kwaliteitsverschil is tussen derde en vierde klasse (Celeritas). KMD won met 0-4, waarbij wel aangetekend dat Celeritas noodgedwongen met een combinatie elftal op de proppen kwam, de meeste selectiespelers zijn nog vakantie aan het vieren na een lang en uitputtend seizoen, en druppelen pas de komende dagen binnen om met de training onder leiding van hoofdcoach Dennis Young aan te vangen.

Young kan dit seizoen ook beschikken over een speler uit Oekraïne, Yeven Siedof, nu permanent in onze regio woonachtig en zeker in de eerste minuten van de wedstrijd een goede indruk achterlatend. Young zag dat zijn elftal nog vertrouwen en automatismen miste. “Het hangt allemaal nog als los zand aan elkaar” aldus Young, die weinig waarde hecht aan oefentoernooitjes voorafgaande aan het grote werk.

In de tweede wedstrijd van de avond versloeg derde klasser Duindorp de organiseren vereniging ODB eveneens met duidelijke cijfers, 1-4. Zaterdag wordt het toernooi vervolgd, de finale tussen KMD en Duindorp wordt om 14:30 uur afgefloten op het terrein van ODB.

Deel dit artikel op social media: