Verdwenen Rijswijkse clubs goed vertegenwoordigd op toernooi Haagse Voetbalhistorie

Op zaterdag 27 augustus a.s komen oude Haagse Voetbaltijden weer helemaal tot leven! Voetbalclubs, spelers en oud-leden komen op deze dag bij voetbalvereniging VUC aan het Kleine Loo weer allemaal samen en vormen hiermee weer een grote en gezellige voetbal reunie!! We staan er niet bij stil, maar op de website van www.haagsevoetbalhistorie.nl vinden we meer dan 200 voetbalverenigingen uit de regio Haaglanden die ondertussen zijn opgeheven. Het toernooi is inmiddels een begrip in het Haagse en het is voor velen een voetbalfeest in alle opzichten, maar bovenal om elkaar weer te ontmoeten en verhalen op te halen uit ‘die goede oude tijd’.

Dit alles mag je toch de verdienste noemen van Rob Pronk, die geheel op vrijwillige basis heel zijn ziel en zaligheid stopt in het bijhouden van de Haagse Voetbalhistorie!! Rijswijk heeft ook een geweldig voetbalverleden en al die mooie clubs van toen zijn terug te vinden op de website van de Haagse Voetbalhistorie. De ‘verdwenen clubs uit het Rijswijkse zijn dit jaar goed vertegenwoordigd met deelname van De Valkeniers (hier begon ooit Aad de Mos zijn carriere als trainer) De Flamingo’s, Dynamo 67 en JuVentas.

Deze poulewedstrijden starten om 12.00 uur.

Affiche is gemaakt door Koos Vellekoop

Deel dit artikel op social media: