Rijswijkse amateurvoetballers bereiden zich bij Vredenburch voor op nieuw seizoen

Komende donderdag, 11 augustus en zaterdag 13 augustus, wordt op het complex van vierde klasser Vredenburch een toernooi gehouden ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Deelnemers aan dit Vredenburch toernooi zijn de vier Rijswijkse amateurverenigingen, zo dat met recht gesproken kan worden van een toernooi om het Rijswijks kampioenschap. Deelnemende verenigingen zijn het naar de derde klasse gedegradeerde Te Werve, twee vierde klassers, te weten de organiserende verenging Vredenburch en Semper Altius, alsmede de O23 van de RVC Celeritas.
Het toernooischema ziet er als volgt uit:

Donderdag 11 augustus, 20:00 uur : Vredenburch-Semper Altius en Te Werve-RVC Celertias O23
Zaterdag 13 augustus 12:00 uur: RVC Celeritas O23-Semper Altius
Zaterdag 13 augustus 14.30 uur: Vredenburch-Te Werve

Het onder 23 team van Celeritas neemt in het nieuwe seizoen 2022-2023 deel aan de 4e divisie. Trainer/coach van de onder23 is Ali Muradin, afgelopen seizoen nog assistent-coach bij de inmiddels bij TAC’90 vertrokken trainer Mario Koswal.

Alle wedstrijden van dit toernooi worden gespeeld op de accommodatie van Vredenburch aan het Julialaantje.

Deel dit artikel op social media: