Fotoserie Westerpop in Delft

Ondanks de extreme prijsstijgingen in festivalland is de toegang tot Westerpop ook dit jaar helemaal gratis.

Programma
Een paar namen: Supersister Projekt, The Vices, Kuenta, Sven Hammond, The Magnetics, Sophie Straat, Sloper, DeWolff, GOOSE en nog veel meer. Een waanzinnige en gevarieerde line-up met zowel nationale als internationale bands.
Naast vanzelfsprekend de Main Stage met vier bands op vrijdag 8 juli en acht bands op zaterdag 9 juli streden op vrijdag drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium bood op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands.

LON-fotograaf Henk Knoester nam een kijkje…Kijk voor meer foto’s op de LON Delft Facebook pagina:

https://lokaalonlinenieuws.nl/category/delft/

Deel dit artikel op social media: