Einde seizoen voetbalvereniging Vredenburch

Het bestuur van voetbalvereniging Vredenburch blikt terug op het bijzondere seizoen en ziet nu al uit naar het nieuwe seizoen Het vlaggenschip behaalde de nacompetitie en er waren veel verschuivingen in het bestuur. Na acht jaar voorzitter te zijn geweest name Erik van Naerssen afscheid. Zijn opvolger is Fred Zwaan.

“De laatste wedstrijden zijn gespeeld van het “Zomeravondtoernooi”, er wordt een paar weken niet gevoetbald, maar … komende zaterdag gaan we de kantine, de tribune, de kleedkamers en de omgeving een grote schoonmaakbeurt geven…. mocht iemand zich geroepen voelen … handjes zijn altijd welkom!

Het voetbalseizoen 2021-2022 is dus ten einde en hopelijk, gaat iedereen van een welverdiende vakantie genieten. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers hebben we na 2 corona-jaren een enorm mooi seizoen kunnen neerzetten. Via dit bericht dankt het bestuur alle vrijwilligers voor hun inzet. Soms ging deze inzet gepaard met wat stress of frustraties maar uiteindelijk wint de waardering het die de meeste kinderen en ouders uitspreken. Zonder iemand tekort te willen doen, willen wij langs deze weg, onze bijzondere dank uitspreken aan het facilitair team dat jaar in jaar uit het complex onderhoud en daarvoor 3 ochtenden per week op de club actief zijn.

Op de laatste ALV hebben 3 bestuursleden afscheid genomen en zijn 4 nieuwe bestuursleden aangetreden. Bedankt Erik van Naerssen dat je als voorzitter de club 8 jaar hebt geleid. Ook John Clavan bedankt, die vele jaren meerdere functies tegelijk vervulde bij gebrek aan voldoende vrijwilligers en nu eindelijk weer een keer een weekend voor zichzelf gaat krijgen. Als laatste Elten Sarmin bedankt, die de laatste 2 jaar de rol van penningmeester heeft vervuld.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Fred Zwaan (Voorzitter), Silvio Engelen (Secretaris), Hans Rutten (Penningmeester), Rob Poll (Jeugdzaken) en Ronald Verroen (Kantinezaken) die op zijn post blijft.

Wij wensen jullie een fijne vakantie!
Het bestuur”

Deel dit artikel op social media: