Loko vrouwen krijgen loon naar hard werken

De basketbalsters van Lokomotief hebben in sporthal De Altis de punten in eigen huis gehouden. Na een spannende wedstrijd tegen BS Leiden was het team van coach Timo Vedder de bovenliggende partij: 65-60. “Het was een zwaar bevochten potje”, aldus de Loko coach. Iedereen heeft zeer hard gewerkt en haar taken uitgevoerd. De wedstrijd was wel een stuk chaotischer dan vorige week, ook omdat tegenstander zonder echte lijn speelde. We hebben het super goed gedaan, ook als je weet dat 3 speelsters ervoor ook al een wedstrijd gespeeld hebben.”Het was na de nederlaag van vorige week bij Landslake Lions de eerste winstpartij. Volgende week spelen de Rijswijkse basketbalsters op een zondag in De Altis tegen het Voorburgse CobraNova.

Mannen winnen ook
Ook de mannen waren zaterdag succesvol. Bij Dreamfield Dolphins werd met 78-68 gewonnen, zag ook coach Pieter Mourik. “We speelden een hele goede eerste helft. Hadden een flink rebound overwicht en verdedigend was het ook prima. Ruststand 42-23. In de tweede helft waren we minder scherp en kon Dreamfield Dolphins weer terug in de wedstrijd komen. Kwamen terug tot 4 punten. Uiteindelijk winnen we met 68-78.”
De topscorers: Philip Metz 17, Snorri Vignisson 14, Freek Vos en Jeroen Overdevest 12

Deel dit artikel op social media: