Gemeente Rijswijk helpt RVC Celeritas bij zoeken naar kleedkamers en kantine

Met ingang van het nieuwe amateurvoetbalseizoen worden de vier velden waarvan RVC Celeritas gebruik maakt op het sportpark Prines Irene door de gemeente rechtstreeks aan de vierdeklasser verhuurd. De gemeente gaat de velden aan RVC Celeritas verhuren, zij worden nu hoofdhuurder van de velden die zij willen gaan huren, waaronder het hoofdveld.

Tot nu toe werden deze velden door de gemeente rechtstreeks aan de stichting Beheer Exploitatie Sportfaciliteiten Rijswijk van bouwondernemer Hans Lammertink verhuurd, maar sinds 1 juli is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen deze stichting en de van oorsprong Haagse voetbalclub. De samenwerking tussen de stichting en de RVC Celeritas is niet langer houdbaar, er is sprake van een onwerkbare situatie, reden voor de club om de samenwerking met Lammertink te beëindigen.

Op zijn beurt heeft Lammertink te kennen gegeven de samenwerking te stoppen, waardoor Celeritas geen gebruik meer kan maken van de voor de sportbeoefening noodzakelijke faciliteiten, zoals kantine en kleedruimten. De gemeente heeft Celeritas aangeboden op zoek te gaan naar deze faciliteiten op en nabij het sportpark.

Deel dit artikel op social media: