De fractie van het CDA Pijnacker-Nootdorp heeft Janno Meijer naar voren geschoven als nieuwe fractievoorzitter. Tijdens de vorige raadsperiode was Janno al vicefractievoorzitter van de CDA-fractie. De nummer twee op de CDA-kieslijst bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen volgt daarmee wethouder Frank van Kuppeveld op. Janno is sinds 2018 gemeenteraadslid voor het CDA. De fractie heeft Monique de Veld-van Hassel aangewezen als vicefractievoorzitter. Verder maakt Kees van den Berg deel uit van de fractie. Het CDA hoopt op korte termijn ook Luuk Bollen bij de fractie te mogen verwelkomen als fractielid van buiten de raad.

Meijer: ‘Ik ben ontzettend blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen om de kar te gaan trekken. We staan voor grote opgaven in Pijnacker-Nootdorp. Er is dus genoeg te doen. Laten we lekker aan de slag gaan samen.’

Binnen de CDA-fractie zijn ook de dossiers verdeeld. Monique gaat aan de slag met het sociaal domein, natuur en onderwijs, Kees zal zich hoofdzakelijk richten op ruimtelijke ordening, wonen, glastuinbouw en de energietransitie en Janno gaat zich bezighouden met veiligheid, mobiliteit, economie, sport en cultuur.

Deel dit artikel op social media: