Leden BBR maken bij vroeg ontbijtje kennis met nieuwe wethouder

Het was vroeg opstaan geblazen dinsdagochtend voor de leden van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR). Om acht uur ’s ochtends werden ze verwacht voor het traditionele zomerontbijt, ditmaal op tennispark Welgelegen. Geen probleem dat vroege tijdstip, de meeste leden waren present toen klokslag acht uur voorzitter Peter Hartevelt zijn welkomstwoord verrichtte en de nieuwe wethouder van onder andere financiële- en economische zaken, Werner van Damme, aan zijn leden voorstelde.

Een thuiswedstrijd voor Van Damme die maandagavond, ondanks zijn drukke agenda, nog tijd vond een balletje te slaan op het sportpark. In zijn korte introductiewoordje sprak Van Damme onder meer de hoop uit dat het verkeer nu meer gebruik gaat maken van de Victory Boogie Woogie tunnel die in 2021 is aangelegd om ervoor te zorgen dat de Haagse regio, en dus ook Rijswijk, goed bereikbaar blijft, wat weer van belang is voor de ondernemers in de Plaspoelpolder. Het duurde daarna nog even voordat de genodigden aan konden schuiven aan het ontbijt, en de ook aanwezige Marc Weterings, samen met Rijswijks Belangs partijgenoot Els Kamers voorzien van een rode boerenzakdoek om de nek, vreesde, met een vette knipoog, dat dat wel eens vanwege de blokkades van de boeren bij de distributiecentra kon komen.

Maar niet veel later kregen de leden van de BBR toch een smaakvol ontbijtje voorgeschoteld in de, vooral met dit mooie weer, geweldige ambiance van Welgelegen. Voor de sportieve BBR-leden was er vervolgens, voordat het werk weer riep, nog gelegenheid kennis te maken met de steeds maar aan populariteit winnende peddelsport.

Deel dit artikel op social media: