Voorburgse Avondvierdaagse weer mogelijk


Na bijna drie jaar ging maandag 30 mei de Voorburgse Avondvierdaagse weer van start vanaf korfbalvereniging VEO aan de Groene Zoom. Wethouder Astrid van Eekelen gaf het fluitsignaal voor de start van de 46ste editie, die met precies het goede wandelweer kon beginnen.

5 km wandelen door Voorburg
Meer dan 1100 enthousiaste kinderen en hun begeleiders stonden aan de start van de Vierdaagse. Voor veel deelnemende kinderen was het de eerste keer dat ze mee deden aan de 5 km route door Voorburg. Een hele belevenis en erg gezellig om met je eigen klasgenoten en vrienden Voorburg op een andere manier te leren kennen.

De Vierdaagse werd dit jaar, zoals altijd, feestelijk en onder begeleiding van de band Forum Hadriani afgesloten in park Vreugd en Rust waar de kinderen een zomerse traktatie kregen. Tenslotte begeleidde Forum Hadriani de wandelende stoet naar het terrein van korfbalvereniging VEO waar een welverdiende medaille kon worden opgehaald.

Zoals altijd was er onderweg een gezond tussendoortje en water te verkrijgen. Met dank aan sponsoren De Beren, Goed Bezig!, de Hoogvliet en nog vele anderen.

Credits/Fotograaf: Avondvierdaagse Voorburg / VEO



Deel dit artikel op social media: