Celeritas hoopt op goede afloop nacompetitie voor promotie

de laatste wedstrijd voor Roger Smees

Celeritas moet hopen op goede afloop nacompetitie om alsnog te kunnen promoveren

In de vierde klasse bij de zaterdag amateurs won RVC Celeritas met 1-5 bij DVC. Doelpuntenmakers in het team van hoofdcoach Dennis Young waren Jergo Leijdekkers en Andres Manuela voor de theepauze en Giovialli Serbony (2x) en Appie Tajdirti na de rust. Voor Celeritas wacht nu de nacompetitie in de hoop alsnog promotie naar de derde klasse te bewerkstelligen. Titelpretendent Oliveo maakte in Pijnacker geen fout tegen REMO, dat met een nederlaag met dubbele cijfers, 10-1, de thuisreis naar Den Haag moest aanvaarden. Na afloop brak een groot feest los, en konden de champagnekurken worden ontkurkt en ging de selectie vervolgens met een platte kar door het dorp en toen weer terug naar Oliveo.

Vredenburch, dat nog kans heeft op het bereiken van de nacompetitie, had op eigen terrein geen moeite tegen rode lantaarndrager De Ster. Voor het rustsignaal scoorden namens de Rijswijkers Richard van Trier en Erwin Kruit en omdat een speler van De Ster zo vriendelijk was om een eigen doelpunt te scoren, vermeldde het scorebord een 3-0 stand. Gijs van der Meulen scoorde in de tweede helft, einduitslag 5-0.

Semper Altius was op de Kastelenring in Leidschendam kansloos tegen de gastheren van SEV (5-2). Voor Semper scoorden Tony van de Weerd en Justin Wenkenbach.

In de tweede klasse leed Te Werve op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk een kansloze 8-0 nederlaag tegen Westlandia. De van oorsprong Haagse club moet zich nu via de nacompetitie zien te handhaven in deze tweede klasse.