RVC Celeritas onderuit bij concurrent Oliveo

archieffoto

De voetballers van RVC Celeritas hebben in de strijd om de titel in de Vierde Klasse E een misstap gemaakt. In Pijnacker werd met 3-0 verloren van Oliveo dat nu, met nog drie wedstrijden te spelen, een voorsprong heeft van twee punten met een wedstrijd minder gespeeld. De Rijswijkers moeten nu wellicht via de nacompetitie proberen de promotie naar de Derde Klasse te gaan bewerkstelligen. Een bittere pil voor trainer Dennis Young, dat met een surplus aan individuele klasse het niet kon bolwerken tegen het sterke team van Oliveo.

In diezelfde Vierde Klasse verloor Semper Altius bij Graaf Willem II VAC met 2-1. Het Rijswijkse doelpunt kwam op naam van Patrick Suijkerbuijk. Subtopper Vredenburch won op eigen veld met 3-1 van KSD-Marine. Rico Deekman (2) en Brian Koster waren trefzeker voor de Rijswijkers.

Politie bij uitduel tegen Leidse Kagia
Het duel in de Tweede Klasse C tussen het Leidse Kagia en Te Werve uit Rijswijk is uit de hand gelopen. De Rijswijkers kwamen op een voorsprong van 0-1 door een treffer van Soufian el Massoudi. Na de 1-1 gelijkmaker in de extra tijd won Kagia en na een doelpunt in de 21e minuut van de extra tijd met 2-1. De stoppen bij de Te Werve spelers sloegen daarna door waarna de scheidrechter, die zich bedreigd voelde, de politie belde. Deze kwamen met vijf busjes sterk ter plekke. Te Werve moet na dit incident vrezen voor puntenaftrek waardoor degradatie dichtbij komt.

Meer foto’s op onze Facebook pagina

Deel dit artikel op social media: