Inter Rijswijk pakt mooie winst in Utrecht

Inter Rijswijk Dames 1 boekte een mooie 4-0 winst in Utrecht. Zaterdag speelden zij tegen VV Utrecht Dames 2. De eerste wedstrijd van het seizoen verloren zij na een spannende 5 setter, dus waren zij gebrand om vandaag wel te winnen.

Helaas konden de Rijswijkse dames weer niet compleet aan de start verschijnen, ze hadden zelfs helemaal geen spelverdeler. Gelukkig kon dit opgelost worden door de meiden van dames 2 die voor het eerste team ook in Utrecht speelden. Echter liep die wedstrijd zo erg uit, dat het eerste team moest starten zonder spelverdeler. De knop ging gelukkig bij iedereen om en ze wisten te vechten voor elkaar. Met de setjes van Nicole wonnen ze de eerste set met 25-19! De dag kon niet meer stuk.

De andere 3 sets waren gelukkig de meiden van dames 2 aangesloten en konden ook de middens weer meer aangespeeld worden. Alle sets werden daarna vrij eenvoudig gewonnen met set standen van: 25-19, 25-14 en 25-21.
Dit betekende de eerste 4-0 winst dit seizoen. Aankomend weekend hebben de dames we even welverdiend rust om op te laden voor de komende 5 weken

foto Ed de Jong

Deel dit artikel op social media: