Donderdag 9 september gaat een professional van DAK Kindercentra in Rijswijk op speelavontuur met de baby’s en ouders van Rijswijk. Speel kiekeboe met je baby. Doe een sjaaltje voor je gezicht en laat je baby het sjaaltje weg trekken. En roep dan: Kiekeboe!

Als ouder kun je je met je baby aanmelden voor deze leuke activiteit op locatie bij Femke DAK tijdens het Strandwalfestival. Waarbij je een klein uur, van 9.30-10.15 uur op ontdekking gaat. Er wordt verzameld bij de Femke DAK, aan de Monseigneur Bekkerslaan 613B. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Deze activiteit is een voorloper op de activiteitenperiode van impulsproject Sport & Cultuur, waarbij de partners Dak Kindercentra, basisschool het Kristal en Up Kinderopvang in samenwerking met Team Brede Impuls van Haaglanden Beweegt diverse activiteiten tijdens en na schooltijd verzorgen voor het kind.

Aanmelden Biedt deze mogelijkheid voor uw kind de kans om te proeven aan een leuke speelactiviteit? Neem dan contact op met Cynthia van Rooijen, crooijen@dakkindercentra.nl.

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt/Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Deel dit artikel op social media: