Gratis workshop cartoon striptekenen

Altijd al willen striptekenen, dit is je kans. De Haagse kunstenaar Rames Sjambar leert je er woensdag 8 september alles van. Welzijn Rijswijk organiseert de workshop cartoon striptekenen voor jongeren van 7 jaar en ouder van 13.30 tot 15.30 uur in wijkcentrum Stervoorde.

En aan het eind neem jij je eigen cartoon mee naar huis. De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt door Corona maatregelen, dus wel van tevoren aanmelden bij taalmaatjes@welzijn-rijswijk.nl of 070 – 75 79200.

Feestje vieren
De zomervakantie is voorbij. Reden voor Welzijn Rijswijk om een feestelijke middag te organiseren. Met leuke activiteiten voor jong en oud. Zoals deze workshop cartoon striptekenen, maar ook een knutselclub en een taalcafé met het thema ‘back to school’.

Knutselclub
De knutselclub ‘back to school’ staat helemaal in het teken van het nieuwe schooljaar. Dat wordt weer een uitdaging met vast veel echt ouderwets knutselen met schaar, papier, verf en noem maar op.

Taalcafé
Het taalcafé brengt in deze week van ‘lezen en schrijven’ de bezoekers weer even terug naar hun schooltijd. Met een lekker hapje en drankje. En dat allemaal op woensdag 8 september van 13.30 tot 15.30 uur in wijkcentrum Stervoorde.
Foto: Sjambar.nl

Deel dit artikel op social media: