Zondag de tweede BOULEN – BORRELEN – BITES

Na de eerste succesvolle Borrelen-Boulen-Bites van 4 juli vindt zondag 1 augustus al weer de 2e editie van Boulen-Borrelen-Bites plaats bij de Rijswijkse Pétanque Club ABA. Gezien het aantal reserveringen voor baanhuur en het Tapa’s buffet beloofd ook deze editie van Borrelen-Boulen-Bites weer zeer succesvol te worden.

Voor iedereen toegankelijk
RPC ABA opent dan weer vanaf 13:30 uur haar terrassen, speelbanen en kantine voor iedereen die tijdens een middagje uit gezellig met een hapje en een drankje wil jeu de boulen.

Iedereen, jong en oud, is welkom om een gezellige middag uit te combineren en/of kennis te maken met jeu-de-boules. Voor vijf euro huurt men twee uur een baan (max 6 spelers) inclusief speelmateriaal en uitleg van de eenvoudige spelregels. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Reserveren van een baan kan via email: kantine@abarijswijk.nl. Maar zondag vanaf 13:30 uur is het ook mogelijk om ter plaatse een baan te huren.
Nog één keer in september

Op 1 augustus houdt het echter niet op. Op zondag 5 september is het derde en laatste Boulen-Borrelen-Bites evenement.

Het complex van de Rijswijkse Petanque Club Amicale Boule d’Argent is gelegen aan het Lupinepad 1 in Rijswijk (links van de Schilp) en bestaat uit een ruime speelhal (ook wel Boulodrome genoemd) inclusief een unieke kantine met bescheiden prijzen, waar je vanaf de bar en een lage afscheiding boven op het spel staat.
Buiten is het boulodrome omgeven door 32 buitenbanen en 2 ruime terrassen waar het bij mooi weer goed toeven is.
RPC ABA een club met ballen

Website: www.abarijswijk.nl

Deel dit artikel op social media: