De grootste reizende Dino Expo van Europa komt naar Den Haag! Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Haag tijdens de zomervakantie, met twee editites van World of Dinos in juli en augustus 2021 in het World Forum. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor het hele gezin. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’

World Forum
Het is de eerste keer dat het theater in Den Haag voor een expo als deze wordt toegepast. Het gehele complex wordt in de zomervakantie bevolkt door immense dinosaurussen. De expo is op 3 en 4 juli en op 10 juli t/m 29 augustus te zien in het World Forum.

Vele activiteiten voor jong en oud
De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast de verschillende dinomodellen waarmee je een mooie selfie kan maken is er nog meer te beleven. Volg het spoor van de dinos met de speurtocht, maak een ritje op een dino als je het aandurft of zoek in de kidszone naar de verborgen fossielen die je moet opgraven uit het zand. Even relaxen en bijkomen? Volg dan een documentaire in de dinoscoop waarbij je comfortabel in een stoel lekker kan genieten. 

Tickets

  • Kinderen 0 t/m 2 jaar  Gratis
  • Kinderen 2 t/m 12 jaar  € 19,50
  • Volwassenen  € 21,50
  • 65+  € 19,50 

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. 

Bereikbaarheid
Het World Forum is goed te bereiken per openbaarvervoer met tram 1 (uitstappen Johan de Wittlaan) tram 16 (uitstappen Kunstmuseum/Museon) of bus 24 (uitstappen Kunstmuseum/Museon). Als je met de auto komt kan je in de parkeergarage van het World Forum parkeren. 

Deel dit artikel op social media: