Vanaf eind deze maand is er drie weekenden op rij groot onderhoud aan het Prins Clausplein. In deze weekenden zal het verkeer op de snelweg A12 vanuit Den Haag niet naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam kunnen rijden. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De weg op het Prins Clausplein naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam is drie achtereenvolgende weekenden afgesloten. Het gaat om de weekenden van 26 tot 29 augustus, 2 tot 5 september en 9 tot 12 september 2022. In alle gevallen duurt de afsluiting van vrijdag 21.00 tot maandag 05.00 uur. Mochten de werkzaamheden uitlopen, dan geldt het ook voor het reserveweekend (16 – 19 september 2022).

Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Amsterdam wordt omgeleid via de autoweg N14 richting Leidschendam. Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Rotterdam wordt omgeleid via de Rotterdamsebaan (S107) richting Knooppunt Ypenburg. Bij grote drukte staan er informatiepanelen langs de weg naar alternatieve routes.

Deel dit artikel op social media: