De fietsbieb is weer onderweg deze zomer!

Bibliotheek Den Haag heeft speciaal voor de warme zomermaanden de Fietsbieb laten bouwen. Een bieb op wielen die door het Zuiderpark rijdt en de leukste boeken ter beschikking stelt aan parkbezoekers.
Wil je lekker luieren in een hangmat en genieten van een mooi boek? Dan staat Bibliotheek Den Haag ook met haar boekenkast in het hangmattenbos van het Zuiderparktheater.

Het Zuiderparktheater organiseert tijdens de zomervakantie, zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag een wisselend gratis programma voor kinderen. Het terrein is omgetoverd tot een festivalterrein met een kinderknutsel tuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en optredens. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer.

Deel dit artikel op social media: