Sterke tegenstander voor ADO Den Haag vrouwen in eerste oefenduel

Liefhebbers van het vrouwenvoetbal die na bijna een maand EK-voetbal toch nog niet voldoende aan hun trekken zijn gekomen, kunnen zaterdag 6 augustus terecht op het sportpark Prinses Irene waar het vrouwenelftal van ADO Den Haag de strijd aanbindt met het sterke Ons Heverlee Leuven uit de gelijknamige Belgische studentenstad. Er wordt in Rijswijk om 12.00 uur afgetrapt. Het oefenduel staat in het teken van de start van de voorbereiding op de Azerion Vrouwen Eredivisie in het weekeinde van 16 – 18 september.

Oud RVV-Rijswijk speler Richard Knopper is door hoofdcoach Sjaak Polak van ADO aangesteld als spitsentrainer voor het vrouwenteam. Samen met Anderlecht en Gent behoort OH Leuven al jaren tot de absolute top in het Belgische vrouwenvoetbal. De toegang voor het oefenduel is zaterdag gratis.

Deel dit artikel op social media: