Vredenburch na winst op RAS in strijd voor promotie naar derde klasse

Bij de zaterdagamateurs werden zaterdag de laatste reguliere competitiewedstrijden gespeeld. In ‘4E’ kwalificeerde Vredenburch zich, naast RVC Celeritas, voor nacompetitie om promotie. Bij RAS werd een duidelijke 1-5 zege geboekt, maar daar zag het bij het fluitsignaal bij een 0-0 ruststand, niet naar uit. Voor de gasten uit Rijswijk vonden Richard van Trier (2x), Alex Jacobs (2x) en Lako Hamad het net. In de nacompetitie strijden Celeritas, Vredenburch en Graaf Willem II VAC om promotie naar de derde klasse. In de eerste wedstrijd in deze play-offs is VCS de tegenstander van de bewoners van het Julialaantje.

Semper Altius
Semper Altius slaagde erin zich rechtstreeks te handhaven in deze groep. In de laatste competitiewedstrijd werd DVC met 0-2 verslagen, waardoor de Delftenaren degradeerden en volgend seizoen uitkomen in de nieuw te vormen vijfde klasse. Mitchell Burgwel en Tony de Weerd worden in de boeken bijgeschreven als doelpuntenmakers van Semper in dit duel

Te Werve
In de tweede klasse C was het veel kansen missende Te Werve kansloos tegen DoCos, het werd 0-4, de mannen van trainer Huib van Oostrom kunnen zich nu opmaken voor de strijd in de nacompetitie tegen Soccer Boys uit Bleiswijk.

Deel dit artikel op social media: