RVC Celeritas wint met dubbele cijfers maar concurrent Oliveo maakt geen misstap

foto: archief

In de 4e klasse E van het zaterdag amateurvoetbal boekte RVC Celeritas de zoveelste korfbaluitslag van dit seizoen. Het bezoekende Haagse Hout moest er zaterdag met maar liefst 12-1 aan geloven. De gehoopte misstap van lijstaanvoerder Oliveo bleef echter uit. De gedoodverfde kampioen won met 0-5 bij KSD-Marine. Ditmaal geen doelpunten van het doelpuntenkanon Niels Bentvelzen, maar Noah Boer was met vier treffers een meer dan goede vervanger. Door deze resultaten kan Oliveo volgende week zaterdag, 28 mei, het zo gewenste kampioenschap binnen halen tegen het veel lager geplaatste REMO.

Vredenburch is nog volop in de race om de derde plek, maar ook nog voor plaatsing voor de nacompetitie, in deze groep. Alle teams die nog in aanmerking komen voor het brons, naast Vredenburch ook SEV en Graaf Willem II/VAC, wonnen zaterdag hun partij. De Rijswijkers deden dat door zaterdag in het Zuiderpark de Haagse Politie Sport Vereniging (HPSV) met 1-5 aan de kant te schuiven.

HVV Te Werve
HVV Te Werve doet er in de tweede klasse van alles aan om nacompetitie te ontlopen, maar het helpt dan niet om een wedstrijd te verliezen. Hetgeen zaterdag, wederom, het geval was tegen RCL, 1-3 voor de gasten uit Leiderdorp. Te Werve staat nu 12e, één plek boven het reeds gedegradeerde Van Nispen, met evenveel punten als het 11e staande Soccer Boys.

Deel dit artikel op social media: