Verdachten aangehouden na diefstal met geweld

foto: politie.nl

In een woning aan de Bevelandsestraat werden donderdagavond 27 mei twee 30-jarige mannen aangehouden nadat ze zich de toegang tot de woning hadden verschaft, de bewoners mishandelden en een telefoon hadden weggenomen. Aan het incident ligt mogelijk een zakelijk geschil ten grondslag.

Omstreeks 23.20 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er vanuit de woning veel herrie en geschreeuw te horen waren. Agenten gingen met spoed poolshoogte nemen en troffen, naast de bewoners, de twee mannen aan. Zij werden door de bewoners aangewezen als ongewenste indringers. Zij zouden de bewoners hebben mishandeld en hadden de telefoon van de bewoonster afgepakt. Beide mannen werden aangehouden, de bewoners deden aangifte. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in een zakelijk geschil. Beide verdachten, een Rotterdammer en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zitten vast voor verhoor.

In verband met het onderzoek naar de zaak komt de recherche graag in contact met mensen die meer informatie hebben over het incident van donderdagavond of wat daar mogelijk aan vooraf is gegaan. Heeft u relevante informatie, neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag West via nummer 0900-8844.

Deel dit artikel op social media: