Vredenburch haalt uit in de bekercompetitie

Voor drie van de vier Rijswijkse amateur voetbalverenigingen krijgt de regionale bekercompetitie een vervolg. Te Werve, Vredenburch (foto’s) en RVC Celeritas slaagden met slag en wimpel voor hun examen, voor Semper Altius is het bekeravontuur ten einde.

In poule 3 groep 18 liet Vredenburch geen spaan heel van FC Rijnstreek. Het werd maar liefst 10-0 voor de thuisploeg, goed voor een eerste plaats in hun poule. Wij noteerden langs de kant de volgende doelpuntenmakers: Erwin Kruit (2x), Bas Visser (2x), Rico Deekman (2x), Alex Jacobs, Lako Hamid, Jordy Grundeken en John Vergeer.

Derde zaterdagklasser Te Werve versloeg in groep 2 poule 1 Delft DHL met de korfbalcijfers 3-6, en deze overwinning was eveneens goed voor de poulewinst. Onder de Rijswijkse doelpuntenmakers zagen we Ne Shawn Moren met maar liefst drie rake treffers en Gregory Overman.Ook Celeritas bekert verder, de tegenvallende 0-0 tegen het Surinaams getinte SCS Wanica Star, een wedstrij in groep 3, poule 29, was toch voldoende voor het bereiken van de volgende ronde.

Semper Altius
Voor Semper Altius was de eerste ronde van deze regionale bekercompetitie groep 3 poule 11 tevens het eindstation. Semper verloor in Leimuiden van Kickers’69, na een 0-1 voorsprong bij de rust keerden de Hoekpolderbewoners met een 2-1 nederlaag terug naar Rijswijk.

Deel dit artikel op social media: