In het eerste competitieduel hebben de basketballers van Lokomotief met 100-38 gewonnen van Apolloheat. Van de nieuwkomer in de promotiedivisie had het team niets te vrezen. De regerend kampioen was duidelijke een paar maten te groot. De Rijswijkers speelden zelf slordig, maar wisten met veel druk de tegenstander helemaal uit hun spel te halen. Topscorers waren Bart Bijnsdorp (30), en Lars Jansen (23-foto).

De Lomomotef vrouwen begonnen de competitie met een nederlaag. Bij het tweede team van Landlake Lions werd nipt met 72-69 verloren. Coach Timo Vedder:” Als we niet aan scorebord journalistiek doen dan is het echt een zeer goed begin. Iedereen heeft min of meer zijn taak goed uitgevoerd. We gaan hard werken om de goede dingen nog beter te doen en de mindere dingen te verminderen.”

Deel dit artikel op social media: