Fietsen of wandelen voor Alpe d’HuZes

Op 25 september kan je weer wandelen of fietsen door de mooie omgeving van Pijnacker-Nootdorp en omgeving. De opbrengst van dit gezellige en sportieve evenement is voor onderzoek naar kanker. Doordat het evenement wordt gesponsord door Three Mills Interim Management B.V. gaat jouw bijdrage volledig naar het goede doel van De Klimmende Règâhs namelijk Alpe d’HuZes.

Wandeltocht van 10 kilometer
Enkele Règâhs zijn aan het trainen om volgend jaar al wandelend de Alpe d’Huez te bedwingen. Wandel je ook graag en wil je gezellig met de Règâhs meelopen? Meld je dan aan voor de wandeltocht van tien kilometer. Deze tocht wordt in de mooie omgeving van Biesland en Balij tussen Zoetmeer en Delft in groepsverband afgelegd.
Wielrentocht van 66 of 96 kilometer

Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 66 kilometer en een route van ongeveer 96 kilometer. De routes worden onder begeleiding van de Règâhs afgelegd, waarbij het belangrijker is om mee te doen, dan keihard te fietsen.

Fietstocht van 26 kilometer
Ook de niet racefietsers komen aan bod. Er is een route van 26 kilometer uitgezet voor de toerfietsers voor zowel jong als oud. Ook deze route wordt onder begeleiding van de Règâhs afgelegd.

Sportcentrum De Viergang
De verzameltijd voor zowel de wandelaars als de fietsers is tussen 8.00 en 9.00 uur bij De Viergang in Pijnacker, waar je bij je aanmelding een lekker kopje koffie krijgt en het mooie DKR-toertochtshirt. Ook wordt daar een groepsfoto gemaakt. De finish is eveneens bij De Viergang. Daar wacht een welverdiende lunch en gezellige muziek. De kosten van deze leuke verschillende tochten voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Vooraf aanmelden via www.dkronline.nl.

Foto: Marc van Baasbank.

Deel dit artikel op social media: