Heb je altijd al eens binnen willen kijken bij Omroep West? Zelf aan de desk van het TV West Nieuws willen zitten? Eindelijk eens jouw favoriete presentator willen spreken of met hem of haar op de foto? Dat kan allemaal op zaterdag 10 september aanstaande! Onze deuren staan open van 11.00-15.00 uur en we ontvangen je graag bij Omroep West.

Wat kun je allemaal verwachten?
We hebben die dag verschillende activiteiten op het programma staan:
Een kijkje achter de schermen bij:
de presentatie van het TV West Nieuws
hoe de weersverwachting wordt gemaakt
hoe een radio-promo wordt opgenomen
hoe we een nieuwsbericht maken
hoe onze radionieuwslezers werken
onze visagieruimte

Maar het volgende staat ook op het programma:
bingo
popquiz
live muziek
rondleidingen door het pand
op de foto met presentatoren
binnenkijken bij onze technische wagens
kinderactiviteiten (kleuren, spelletjes)
presentatie Team West …en meer…

Wij zorgen verder natuurlijk voor koffie, thee, limonade en veel lekkers (waaronder poffertjes, suikerspinnen, frites en snacks). Dat wil je toch niet missen!?

Kom met de tram of de fiets
Gezien ook ons buitenterrein deels onderdeel is van de Open Dag, is er slechts beperkt de mogelijkheid om te parkeren. In plaats daarvan vragen we je om vooral gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer. Tramlijn 15 stopt bijna bij ons voor de deur.

Inschrijven
Natuurlijk willen we wel dat er die dag voldoende koffie en thee is. Daarom verzoeken wij je vriendelijk om van te voren even te laten weten dat je komt. Inschrijven kan via het inschrijfformulier hieronder. Enkele dagen voor de Open dag zullen wij je nog via mail nader informeren met details die van belang zijn te weten.

Inschrijven via: Open Dag – Omroep West

Tot de 10e september!

Deel dit artikel op social media: