Honderden Westlanders stapte op de duurzame CollAction fiets tijdens Westland Reünie

19082022 - naaldwijk, centrum, tom tetteroo bij zijn stand en op de fiets. Gemeente Westland © Thierry Schut iov R de Goeij

Even trappen voor een gratis ledlampje… daar waren veel Westlanders wel voor in tijdens de Naaldwijkse feestweek.

Naaldwijker Tom Tetteroo was daar te vinden ter promotie van de actie “Stap eens wat vaker op de fiets” die in september begint. Met CollAction wil hij Westlanders stimuleren om met kleine duurzame verbeteringen een groot verschil te maken.

Tetteroo is blij met de grote aanloop die hij heeft gehad. “Zowel jong als oud klom op de fiets en zette zich voor een gratis lamp. Een mooie gelegenheid om het gesprek aan te gaan over de acties die mensen zelf kunnen doen om energie te besparen. Wat mij opviel is dat veel mensen aangaven dat ze het eigenlijk niet erg vinden om de fiets te pakken maar net even dat zetje nodig hebben om toch de fiets te pakken.” Tom hoopt op veel deelnemers aan de actie “Stap eens wat vaker op de fiets”. Volgende week wordt de app gelanceerd en dan kan men zich inschrijven via collaction.org/westland.

Interesse? Kijk op collaction.org/westland of mail naar tom@collaction.org

Over Westland Woont Duurzaam
Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.

Foto: Zowel jong als oud stapte op de fiets voor een lampje tijdens de Westland Reunie met mooie gesprekken over bewustwording en duurzaamheid als gevolg. – Thierry Schut

Deel dit artikel op social media: