Wat is voor u het mooiste plekje van Wassenaar? Leg vast en stuur uw foto in!

De gemeente Wassenaar heeft een nieuwe rubriek: het mooiste plekje van Wassenaar! Vanaf vandaag kunt u uw mooiste foto van Wassenaar met ons delen via nieuwsbrief@wassenaar.nl. Iedere twee weken kiezen we een mooie foto uit om te publiceren in de gemeentelijke nieuwsbrief. Gebruiken we uw foto de volgende keer?

Let op: met het insturen van een foto geeft u als auteursrechthebbende toestemming dat de gemeente Wassenaar voor onbepaalde tijd deze foto(‘s) mag gebruiken en publiceren in de online nieuwsbrief op www.wassenaar.nl. De gemeente Wassenaar zal de foto niet voor een ander doel gebruiken en deze licentieverlening wordt zonder verdere kosten aan de gemeente Wassenaar verstrekt. U heeft het recht om de toestemming voor het gebruik van deze foto met een opzegtermijn van twee maanden op te zeggen. De gemeente Wassenaar zal enkel ingezonden foto’s gebruiken waarop geen herkenbare personen zichtbaar zijn. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om geen foto’s in te zenden waarop identificeerbare personen zichtbaar zijn.

Deel dit artikel op social media: