Kies voor Nootdorpse Nanice, talent van het Jaar 2022

De Nootdorpse Nanice Michiels(15) uit Nootdorp timmert uitstekend aan de weg met haar zangtalent. Zo was ze al kandidaat voor het Junior Songfestival, deed ze mee de Voice Kids en nu kan ze verkozen worden tot Talent van het Jaar 2022. Daar heeft ze wel stemmen voor nodig.

Een paar weken geleden werd Nanice uitgenodigd om op te treden in het populaire radioprogramma De Middaghits. In de studio zong ze live de nummers ‘Creep’ van Radiohead en ‘People help the people’ van Birdy. Dit optreden viel zo in de smaak dat Nanice deze week hoorde dat ze is genomineerd voor Talent van het Jaar 2022! Er zijn in totaal 12 genomineerden, maar slechts 5 gaan door naar de finale. Om finalist te worden heeft Nanice jouw stem nodig!

Kiezen voor Nanice
Vanaf zondag 7 augustus 18.00 tot maandag 18.00 uur kun je stemmen via de Instagram-story’s van De Middaghits. De link komt zondagavond online en blijft 24 uur geldig. Kijk bij ‘Story’ (rondje bovenaan de pagina) en stem op Nanice Michiels.

Eigen single
De winnaar mag een eigen single en videoclip opnemen, ontvangt een geldbedrag van 2500 euro en mag 30 minuten optreden op het mainstage tijdens het Hoessenbosch festival 2023.

Optreden CulturA & Zo met Steven Brunswijk
Maar voordat Nanice landelijk nog verder doorbreekt zal ze samen met cabaretier Steven Brunswijk de start van een prachtig theaterseizoen in CulturA & Zo verzorgen. Op zaterdag 10 september vertolkt Nanice om 20.00 uur een aantal van haar liedjes, waarna Steven Brunswijk de microfoon van haar over zal nemen. Deze twee optredens staan garant voor een wervelende start van het theaterseizoen in het leuke theater in de Dorpsstraat in Nootdorp. Wees er gauw bij, de kaarten gaan hard. Tickets via www.culturaenzo.nl/agenda.

Deel dit artikel op social media: