Costa Cultura Club Nootdorp weer van start

De laatste twee weken van de zomervakantie gaat de Costa Cultura Club weer verder! Voor elke leeftijd zijn leuke activiteiten. De activiteiten zijn op woensdag en vrijdag. Woensdag 10 augustus wordt gestart met Mario Kart. Op vrijdag 12 augustus kun je knutselen, slijm maken en bingo spelen. Of ga je lekker met de voetjes van de vloer tijdens de minidisco of juist de voetjes omhoog bij de film Monsters versus Aliens. Kijk voor het gehele programma en kaartjes op https://www.culturaenzo.nl/agenda.

Mario Kart spelen op groot scherm
Hou je van gamen, racen, Mario, Yoshi, Bowser en grote bioscoopschermen? Woensdagavond 10 augustus organiseert de Costa Cultura Club een groot Mario Kart event! In de theaterzaal gaan je de strijd met elkaar aan op het grote scherm en misschien is er zelfs nog wel iets te winnen?

Dansen met je vrienden
Woensdag 17 augustus gaan de voetjes van de vloer bij de Costa Cultura Club tijdens het Just Dance event (12+)! Dans jij ook mee samen met je vrienden in onze theaterzaal met groot scherm?

Film en knutselen
De Costa Cultura Club heeft volop leuke activiteiten op vrijdag 19 augustus. Kom deze dag knutselen, stoepkrijten, kijken naar de film piratenplaneet, swingen in de minidisco of verstoppertje spelen.

Bekijk nogmaals het hele programma en koop je kaartjes op https://www.culturaenzo.nl/agenda.

Deel dit artikel op social media: