World Art Delft weer open



World Art Delft is weer open. Er is ook een nieuwe programmering
Ode aan het Landschap                                            Verlengd t/m 18 juli 2021
Tentoonstelling bij de Koestraat in Schoonhoven    4 juni t/m 13 juni 2021
Theo Jansen, strandbeesten en galerie werk.           augustus en september
Get Out of Your Skull                                                verwacht oktober

Nederlandse kunstenaars verbeelden het Nederlands Landschap. Zij treden hierbij in de voetsporen van vele beroemde kunstenaars die door de eeuwen heen geïnspireerd werden door het landschap zoals bijvoorbeeld Van Ruysdael en Van Goyen, de schilders van De Ploeg in Groningen en de kunstenaars van de Larense, Bergse en Haagse School. Op deze tentoonstelling presenteren hedendaagse kunstenaars het steeds wisselende en diverse Nederlandse landschap. WAD zet het landschap in de schijnwerpers waarmee cultuur en natuur met elkaar verbonden worden in het themajaar Ode aan het Nederlandse landschap 2021.

Deelnemende kunstenaars van Ode aan het Landschap: Marije Bouman, Donnie Gerhardus, Frank Eerhart, Jan Radersma, Nico Hemelaar, Merel van Engelen, Huib Fens, Fred Geven, Niels Hulten, Bart Keltholt, Dolf Middelhoff, Henny Schakenraad, Caroline Teesing en Paula Kouwenhoven. Ode aan het Landschap is te zien t/m 18 juli.

Theo Jansen Strandbeesten
Als onderdeel van Ode aan het Landschap zullen een aantal strandbeesten van kunstenaar-uitvinder Theo Jansen door het beeldenpark van Land Art Delft rondlopen. Daarnaast exposeren we binnen in de galerie werk van Theo Jansen alsmede een inkijk in zijn werkproces. De strandbeesten en de expositie zijn te zien in augustus en september zowel buiten in ons beeldenpark Land Art Delft als in de galerie van WAD. Exacte data zullen worden gecommuniceerd op de website.

Deel dit artikel op social media: