Roken en sport passen niet bij elkaar bij KRSV Vredenburch

Roken en sport passen niet bij elkaar. KRSV Vredenburch is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Dit betekent dat we onze jeugdspelers een gezonde en veilige sportomgeving bieden en beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Dit geldt ook voor E-sigaretten en nieuwe tabaksproducten, zoals verhitte tabak.

Per 1 juli 2021 wordt het Vredenburch complex Rookvrij!
Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers alleen om buiten het zicht van onze jeugdspelers te roken. We rekenen erop dat onze leden en ouders en ook onze gasten zich net als wij sterk willen maken voor een gezonde omgeving voor de jeugdspelers.

De campagne ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ wil een bijdrage leveren aan het realiseren van een generatie kinderen die zélf kan kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

De komende weken zullen op verschillende plaatsen op en rond het Vredenburch complex borden en spandoeken geplaatst worden om dit initiatief duidelijk uit te dragen. Wij rekenen op uw medewerking.

Kijk voor meer informatie over de Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl

Deel dit artikel op social media: